Хъркането е ежедневен проблем за много хора. Както за този, който хърка,

...
Хъркането е ежедневен проблем за много хора. Както за този, който хърка,
Коментари Харесай

Спира хъркането завинаги – пиеш преди лягане и спиш като бебе! Най-добрият приятел на здравия и спокоен сън:

Хъркането е всекидневен проблем за доста хора. Както за този, който хърка, по този начин и за този, който споделя същото легло с него. Това положение повлиява съществено качеството на съня и цялостното здраве. В търсене на решение на проблема много хора прибягват до разнообразни медикаменти, само че това за жалост не всеки път работи. Днес ви представяме едно простичко средство, което ще спре хъркането ви завинаги .

 сок срещу хъркане

Преди да преминем към лекарството, ще обсъдим аргументите, заради които това се случва. Хъркането най-често поражда в резултат от увеличение на количеството слуз. Слузта се натрупва в дихателните пътища и не разрешава обикновено дишане. В допълнение, хъркането може да възникне заради няколко други фактора, като астма, алергии, инфекции на синусите или задръстване на носа. Освен това някои медикаменти могат да причинят хъркане или просто то да е наследствено положение. Друга допустима причина, която се приписва на хъркането, е затлъстяването. Затова преди лягане се предлага да се заобикалят следните артикули:

– пържена храна

– модифицирани храни

– млечни артикули

– тежки тестени произведения

– огромно количество алкохол

– шоколад

Лекарството, което ще намали и предотврати хъркането , е елементарен сок. Съставките му са сурови и натурални. Освен това този сок срещу хъркане по натурален метод засилва имунитета и доставя на тялото скъпи хранителни субстанции. В допълнение, лекуването е просто и елементарно. То ще отстрани слузта, която пречи на дихателните пътища и ще способства положителния сън.

 сок против хъркане

Рецепта за сок против хъркане

Съставки:

2 ябълки

2 моркова

¼ лимон

1 корен джинджифил

Забележка: Винаги използвайте органични съставки.

Инструкции:

Просто смесете всички съставки, които авансово сте настъргали, и по-късно прецедете и изстискайте добре течността. Трябва да пиете този коктейл против хъркане  няколко часа преди лягане.

 сок против хъркане

Инфо: ЗаЖената

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР